Skip to content

Rob Hendriks blijft als hoofdcoach bij Oosterhout Twins

13 september 20233 minute read

Rob Hendriks in het tenue van Oosterhout Twins. Foto: Robert Bas

Oosterhout Twins heeft de overeenkomst met Rob Hendriks als hoofdcoach van het hoofdklasseteam verlengd. De ontwikkelingen van jonge spelers in het afgelopen seizoen en de resultaten deden de club besluiten de ervaren coach langer aan zich te verbinden.

Oosterhout Twins ziet het afgelopen seizoen als een ware mijlpaal. Onder leiding van Rob Hendriks en zijn coachteam, bereikten veel spelers volgens de club hun potentieel en brachten ze het team naar nieuwe hoogten. Voorzitter Kjeld Boerendonk benadrukt de waarde van Hendriks voor de club.

“Rob Hendriks heeft laten zien voor dit team de juiste coach te zijn, wiens toewijding aan de sport en aan de ontwikkeling van onze spelers opmerkelijk is”, zegt hij in een reactie op de verlenging. “Zijn drive en manier van coachen heeft een positieve invloed gehad op het gehele team, en we geloven dat hij de juiste persoon is om ons verder te leiden.”

Ook technisch directeur Paul Bun ziet de potentie die het team heeft met Hendriks als leider. “De jeugdige spelers die dit seizoen hun debuut hebben gemaakt, hebben zich snel ontwikkeld onder de begeleiding van Rob”, legt hij uit. “We zien veel potentie in deze talentvolle atleten en hebben er vertrouwen in dat ze onder zijn leiding kunnen doorgroeien tot belangrijke spelers in het Nederlandse honkbal.”

Hendriks is trots

Ook hoofdcoach Hendriks zelf is erg blij met de verlenging van zijn overeenkomst en kijkt uit naar zijn toekomst bij Oosterhout Twins. “Ik ben trots op wat we dit seizoen hebben bereikt, maar we hebben nog veel te doen. Samen met het team en de club zullen we hard blijven werken om onze doelen te bereiken en onze positie in de top 4 van Nederland te handhaven en volgend seizoen in de playoffs voor een verrassing te kunnen zorgen.”

De club is vastbesloten om het succes van afgelopen seizoen voort te zetten en de verlenging van Rob Hendriks is daarin de eerste stap. Ook hitting coach Bas Nooijens en trainer Berend Ruben blijven onderdeel van de staf van Rob Hendriks. Zo hoopt de club in het aankomende seizoen haar doelstellingen te behalen.

Share this article

Geen reacties

Next article
Previous article
Back To Top
Save Your Cart
Share Your Cart