Skip to content

Persbericht: We zijn weer terug

11 september 20233 minute read

Aan alle Fastball abonnees en supporters van de honk- en softbalsport,

We kunnen met trots vermelden dat we weer verder kunnen met het magazine en ons platform! De tijdelijke pauze die we noodgedwongen moesten nemen ligt nu achter ons en wij hopen dat jullie de toewijding en het harde werken om weer terug te kunnen keren zeer waarderen. Ten eerste willen wij jullie heel erg bedanken voor jullie onuitputtelijke steun, de feedback die jullie geven en de berichten die wij mochten ontvangen tijdens deze pauze.

Het is zeer begrijpelijk dat er momenten van frustratie waren de afgelopen maanden, we hebben jullie zorgen zeker gehoord. Jullie, de fans, zijn en zullen altijd onze hoogste prioriteit hebben. We hebben een toegewijd en gepassioneerd team dat klaar staat om jullie van nog meer verhalen te voorzien uit de honk- en softbalwereld.

De pauze was verre van ideaal, zo midden in het seizoen, maar wij zijn er heilig van overtuigd dat het risico wat we genomen hebben het waard zal zijn. Het heeft er namelijk voor gezorgd dat we artikelen, foto’s en berichten op sociale media konden delen die jullie interactie met het magazine naar een nieuw niveau heeft getild. Het gaf ons ook te mogelijkheid om te kijken naar verbeteringen van onze klantenservice, zeker in het Nederlands, om de communicatie met jullie te verbeteren.

Planning van Fastball magazine:

Korte termijn: Edities vier en vijf van het magazine vallen begin oktober op de deurmat, en tot het einde van het jaar blijven jullie een magazine ontvangen. Wij werken ernaar toe om nog meer content* te maken over verschillende honk- en softbal onderwerpen voor onze website en sociale media.

*Zoals bijvoorbeeld het Rotterdam Baseball Weekend waar we deze week ook nog kaarten voor weg gaan geven en natuurlijk de Holland Series.

Midden termijn: Wij kunnen met trots melden dat we binnenkort met audioproducties (zoals podcasts) komen op onze website waardoor we jullie op een nieuwe manier verhalen kunnen vertellen. Ook verschillende varianten van video’s zitten eraan te komen.

Lange termijn: Ons doel is en blijft om een positieve impact te hebben op de honk- en softbalsport terwijl we beide sporten blijven promoten en laten groeien in Nederland. Wij zijn enthousiast om deze reis samen met jullie, onze abonnees, aan te gaan en gezamenlijk een honk- en softbalgemeenschap te creëren.

Nogmaals, dank voor jullie onuitputtelijke steun en geduld. Fastball magazine is terug, sterker en met nog meer toewijding dan ooit tevoren. Wij kijken er naar uit om deze reis samen met jullie aan te gaan en dat wij de plek blijven voor al het aan Nederland verbonden honk – en softbal nieuws.

Met oprechte waardering,

Brett van Hooser
Eigenaar Fastball Magzine

Share this article

Geen reacties

Next article
Previous article
Back To Top
Save Your Cart
Share Your Cart