Skip to content

Persbericht: De toekomst van Fastball Magazine

15 augustus 20232 minute read

Beste lezers, abonnees, volgers, schrijvers en mede honk- en softbalvolgers,

Wij waarderen jullie geduld tijdens onze zomerpauze. Al was deze niet helemaal gepland, het heeft veel voordelen opgeleverd voor de toekomst van Fastball Magazine. Het is ons doel om jullie een (klanten)ervaring te geven van hoog niveau. Dat houdt in: betere communicatie met abonnees en onze volgers op sociale media, maar ook een betere digitale ervaring naast het geprinte magazine.

Dit is en blijft een gebied wat onze volledige aandacht verdiend. De al toegepaste verbeteringen waren ook hoognodig. We hopen snel weer ons reguliere printschema op te kunnen pakken en dat het de komende maanden vlotter en vloeiender verloopt met het maken van het magazine.

We hebben onze manier van communiceren onder andere verbeterd door het bouwen van een nieuwe website. We hopen dat jullie gaan genieten van de eerste stappen in de uitbouw hiervan doormiddel van geschreven artikelen, audio en ook video content. Daarnaast zijn we enthousiast en toegewijd aan het werk om de abonnees dit jaar nog van vijf geprinte magazines te voorzien.

Het volgende magazine ligt al klaar en wij kondigen de druk en verzending hiervan via onze website en sociale media aan. Ook willen wij iedereen van ons Fastball Team bedanken die achter de schermen hard aan werk zijn met nieuwe verhalen, foto’s, ontwerpen, vertalen en nog veel meer.

Wij zijn ervan overtuigd dat we het juiste team en het beste proces hebben om de sport waar wij allen zo van houden te promoten. Let’s play ball!

Namens het management van:

Share this article

Geen reacties

Next article
Previous article
Back To Top
Save Your Cart
Share Your Cart