Skip to content

Lars Huijer vertelt in de podcast Countrykoorts over zijn passie voor countrymuziek

24 februari 20243 minute read

Lars Huijer met Countrykoorts presentatoren Floris van der Woude (Links) en Tom Meijers (Rechts). Foto: Countrykoorts

In de podcast Countrykoorts was Team Kingdom of the Netherlands pitcher Lars Huijer te gast. In deze aflevering van de podcast, gepresenteerd door Floris van der Woude en Tom Meijers, vertelt Huijer over zijn passie voor countrymuziek en waarom het nummer Times We Had van countryzanger Taylor Ray Holbrook zijn walk-out nummer is.

Tijdens de afleveringen van Countrykoorts gaan de presentatoren op zoek naar de magie en aantrekkingskracht van het genre. Ze gaan in gesprek met artiesten zoals: René Karst; Hannah Mae en punkgitarist Christoffer van Teijlingen.

Daarnaast hebben Meijers en Van der Woude ook nog de Two Step afleveringen. In die afleveringen kiezen ze twee country artiesten die ze samen gaan bespreken. Op die manier willen zij het, volgens hun ondergewaardeerde, genre de credits geven die het verdient.

Tegenover RTV Drenthe zei Tom Meijers daarover het volgende: “Er is zoveel f*cking goede countrymuziek, maar het wordt echt te weinig gedraaid. Onbekend maakt onbemind, denk ik.”

Daar was Lars Huijer het wel mee een en hij besloot aan te schuiven bij de journalisten om te praten over Countrymuziek. De aflevering met Huijer is hieronder te beluisteren.

Countrykoorts is te vinden op de volgende platformen:

Share this article

Geen reacties

Next article
Previous article
Back To Top
Save Your Cart
Share Your Cart