Skip to content

Fastball Magazine gaat samenwerking aan met DFotografie

27 oktober 20232 minute read

Het logo van DFotografie van David Mulder. Foto: David Mulder

Fastball Magazine is de samenwerking aangegaan met een nieuwe fotograaf. David Mulder van DFotografie gaat vanaf komend jaar ons magazine versterken met zijn foto’s. Beide partijen zijn erg enthousiast over de aanstaande samenwerking.

Mulder fotografeert naast honkbal en softbal ook nog andere sporten en evenementen en is een ervaren sportfotograaf. “Wij zagen het werk van David voorbij komen tijdens de Holland Series en ik wist meteen dat ik hem ook aan ons magazine wilde koppelen”, zegt Fastball eigenaar Brett van Hooser. “De kwaliteit van zijn foto’s; op het juiste moment afdrukken. Alles klopt aan het werk van Mulder.

DFotografie gaat niet alleen foto’s voor het fysieke magazine leveren, maar zal ook op de website zichtbaar zijn. “Ik ben blij dat David ook voor onze website wil fotograferen”, zegt Hoofdredacteur Digitaal Liam Toll. “Daarmee kunnen we op alle vlakken Fastball verbeteren en professionaliseren om alles er nog beter uit te laten zien.”

Nieuwe stap naar de toekomst

De samenwerking met DFotografie is weer in nieuwe stap in het verzekeren van de toekomst van Fastball Magazine. “We kijken ernaar uit om met nog meer fotografen, schrijvers, videomakers en podcastmakers samen te werken”, legt de enthousiaste eigenaar Van Hooser uit. “Wij staan open om met iedereen samen te werken en gaan graag het gesprek aan.”

Het werk van DFotografie is ondermeer te bewonderen via zijn Facebookpagina. We moeten dus nog even wachten maar binnenkort is het werk van David ook bij Fastball Magazine te zien.

Share this article

Geen reacties

Next article
Previous article
Back To Top
Save Your Cart
Share Your Cart