Skip to content

33e presentatiegids Kinheim ziet het licht

21 april 20243 minute read

De 33e editie wordt overhandigd. Foto: Hans Akkerman

Op zaterdagmiddag, vlak na het duel tussen D.S.S./Kinheim en R.C.H.-Pinguins spoedde een substantieel deel van de toeschouwers zich richting clubhuis van Kinheim. Sinds jaar en dag brengt Kinheim een presentatiegids uit, editie 33 alweer!

Dit jaar werd er voor gekozen het officiële gedeelte buiten te laten plaatsvinden onder het genot van een drankje en hapje. Maar het gure weer was spelbreker en ‘’het voorgerecht’’ begon vanwege het waterkoude weer een half uur later en was pas op 18.00 uur afgelopen. Een vierde (8-6) zege op rij voor Meijer& co. Verkleumd tot op het bot en dik ingepakt zochten de spelers en staf het warme clubhuis op voor een hapje en drankje.

Coach spreekt vertrouwen uit in selectie

Softbal dames 1 werd voorgesteld door voorzitter Yvonne Campfens aan de aanwezigen.’’ We gaan vol voor de titel dit jaar,’’ klonk het opgewekt en zelfbewust uit de kelen van twee speelsters. Natuurlijk ook de presentatie van het 1e herenteam dat onder de naam D.S.S./Kinheim uitkomt op het hoogste niveau en de competitie voortvarend is gestart: een sweep tegen de Pioniers uit Hoofddorp.

De acht nieuwe aanwinsten werden (heel) kort geïnterviewd en twee van hen kwamen met nogal aparte antwoorden. ‘’ Breien,’’ antwoordde een aanwinst toen naar zijn hobby werd gevraagd. ‘’ Ik ben reuze trots om in dit stadion te spelen. Een stadion zonder stoeltjes,’’ grapte een andere nieuwkomer. Hoofdcoach Etienne Meijer heeft veel vertrouwen in zijn selectie’’ Speelplezier creëren, honkslagen slaan met een leuke groep die ontzettend klikt met elkaar,’’ meldde de nog ongeslagen hoofdcoach hoopvol en optimistisch.

"Meer dan een Club"

Elroy Smink, coach van het 2e herenteam, viel dit jaar de eer te beurt het eerste exemplaar in ontvangst te mogen nemen.’’ Elroy is langdurig bij ons met de jeugdopleiding bezig, doet dat onbaatzuchtig en heeft altijd een positieve insteek,’’ aldus voorzitter Yvonne Campfens, alvorens zij de trouwe vrijwilliger benoemde tot Lid van Verdienste.

De sfeer zat er in bij de aanwezigen en Kinheim liet maar weer eens zien’’ Meer dan een Club’’ te zijn. En… nog meer dan al het geval was, zet Kinheim in op samenwerking met hun partners.

Share this article

Geen reacties

Next article
Previous article
Back To Top
Save Your Cart
Share Your Cart