loader image

Stabroek Chicaboo’s zijn Belgisch Kampioen Softball

Stabroek Chicaboo's
Stabroek Chicaboo’s zijn Belgisch Kampioen Softball en finalisten Belgian Series Baseball eindelijk bekend.
Bij de Stabroek Chicaboo’s zijn dit weekend zowel de senioren mannen als de vrouwen Belgisch Kampioen Softball 2021 geworden.
Zaterdag 16 oktober versloegen de heren Chicaboo’s de Brasschaat Braves in de Belgian Series Softball Men in Brasschaat. Terwijl zondag – in eigen huis – de Stabroek Chicaboo’s Ladies door dubbele winst op Hoboken Pioneers zichzelf tot Belgisch Kampioen gekroond zagen worden.
Met ook al het kampioenschap op zak in de Softball Ladies Reserve reeks – eerder deze maand – is het duidelijk dat de Stabroek Chicaboo’s het softball in België dit jaar aardig domineert.
Belgian Series Baseball 2021
In de Baseball Gold competitie zijn de teams die zullen deelnemen aan de Belgian Series Baseball 2021 eindelijk gekend. In een spannende eindronde waren de Borgerhout Squirrels aan zet om zich naast de Brasschaat Braves te plaatsen voor de Belgian Series. Zij verloren zaterdag echter de inhaalwedstrijd tegen dezelfde Braves en moesten zodoende zondag in Borgerhout nog aan de slag tegen de Hoboken Pioneers. In een zenuwslopende topwedstrijd gaven de Squirrels een 3-0 voorsprong uit handen en verloren uiteindelijk met 3-4 waardoor een sterker Pioneers dit weekend doorgaat voor het Belgisch Kampioenschap in de Belgian Series 2021.
Dit jaar zal er een best-of-3 Belgian Series Baseball gehouden worden tussen de twee topteams uit de Baseball Gold competitie, de Brasschaat Braves en Hoboken Pioneers.
Zaterdag 23 oktober wordt er gespeeld in Brasschaat en hebben de als eerste in de competitie geëindigde Braves dus thuisvoordeel. Zondag 24 oktober is de tweede Series wedstrijd in Hoboken. Een eventuele derde wedstrijd zal gespeeld worden op 30 oktober 2021 in Brasschaat. De wedstrijden beginnen telkens om 13:00 uur.

Share this post

Of bekijk een van onze andere nieuws items

Share this:

Fastball Magazine

Deze website maakt gebruik van cookies om u de beste ervaring te bieden op onze website.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.