Fastball Magazine

Top 5 MLB prospects voor een transfer

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003

De wereld van sport staat nooit stil. Ook als er niet gespeeld wordt, is er genoeg om over te praten. Bijvoorbeeld over volgend seizoen! De komende maanden gaan er weer verschillende sterspelers in de MLB een overstap maken naar een nieuwe ploeg. Fastball zet een aantal kandidaten op een rijtje.

5. Brandon Philips De Cincinnati Reds hebben een verschrikkelijk jaar achter de rug. De ploeg dacht mee te kunnen doen in de strijd om de play-offs, maar met een 64-98 record boekten ze hun slechtste seizoen sinds 1982. Brandon Phillips deelde niet zozeer in die malaise, want hij draaide een degelijk jaar met .294 gemiddeld, 70 RBI en 12 home runs. Toch lijkt hij de klos te zijn. De Reds willen namelijk rebuilden en dan moet je een flink aantal veteranen de deur wijzen. Phillips lijkt daarvan de meest logische. Hij moet kosten, maar kan voor veel teams een uitstekende versterking zijn.

4. Yasiel Puig Puig is buitengewoon populair in Los Angeles, maar de Dodgers zitten in een rotfase. De ploeg leek dit jaar klaar voor een titel, maar opnieuw strandde men voortijdig. Puig was tijdens het seizoen al ‘Trade bait’ van de Dodgers, maar toen kon de ploeg geen juiste deal vinden. Nu hebben ze wat meer tijd en lijkt het dus een kwestie van tijd voordat de Cubaan vertrekt.

Wil je over meer prospects weten die op de nominatie staan om van team te wisselen? Koop dan de nieuwe Fastball Magazine of neem een abonnement. Tot en met 29 november zijn jaarabonnementen slechts 9,95. Kijk hier hoe het werkt!