Fastball Magazine

Kenley Jansen zorgt voor nieuw vuurwerk!

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003

De toevoeging van Kenley Jansen aan de selectie van Team Kingdom of the Netherlands heeft als gevolg dat er een speler weg moet. Voor het toernooi begon zijn pitchers Mike Bolsenbroek en Orlando Yntema geselecteerd als pitchers die later in het toernooi mogelijk zouden kunnen worden vervangen. Nu Kenley Jansen heeft aangegeven graag voor het Nederlands Koninkrijksteam te willen spelen moet skipper Hensley Meulens voor het eerst gebruik maken van de Designated Pitchers Pool. Jansen voegde zich niet eerder bij de selectie omdat hij zich optimaal wilde voorbereiden op het seizoen bij de Dodgers. Voor zijn gevoel zouden het vele reizen en de jetlags daar niet mee helpen. Nu Team Kingdom de Championship Rounds heeft bereikt, die plaatsvinden in Dodger Stadium, voegt Jansen zich graag bij de selectie. Hij voelt zich goed en hoopt de bullpen van het Koninkrijksteam te kunnen versterken in de halve finale en mogelijk de finale. De vind plaats in de nacht van maandag op dinsdag om 2:00 NL tijd en tegenstander zal de nummer 1 uit poule F zijn, die is nog niet bekend.

Ook zijn er deze nacht tal van initiatieven om deze halve finale gezamenlijk tebeleven. Zo nodigt Berry Gerretsen en Michael Weber je graag uit voor: Baseball, Burgers & Beer.

Michael: "Wij willen jullie uitnodigen om bij het bereiken van deze halve finale deze met zijn allen te kijken in de Sportsbar van World Hotel Wings te Rotterdam! 10 + Schermen 8 booths waar je met evt. een select vriendengezelschap samen kunt zitten en toch met zijn allen bent. Burgers, Beer, Buffalo Wings all American atmosphere!"

Door: Milan van der Breggen
Foto: Jon Soohoo