Fastball Magazine

Grootste verrassingen van de Hoofdklasse: #6

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003
Tweeënveertig wedstrijden lang is er in de Hoofdklasse Honkbal gewerkt naar de climax. Elk seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten en er zijn spelers die zich op verrassende wijze manifesteren tussen de gerenommeerde namen. Fastball Magazine blikt terug op het reguliere seizoen en heeft voor jullie de tien meest verrassende spelers van het seizoen 2015 geselecteerd. Vandaag nummer 6.

6. Daniel Fernandes

Het team van Robert Klaver kende weinig hoogtepunten tijdens dit seizoen en tussen alle teleurstellingen door sprong Daniel Fernandes er met kop en schouders boven uit. In positieve zin wel te verstaan.
Fernandes had een magere .246 vorig seizoen, maar dit jaar kreeg de tweedehonkman alle vertrouwen bij zijn nieuwe ploeg en als lead-off heeft hij heel wat honkslagen bij elkaar geslagen. Met 53 honkslagen in 168 beurten kwam dit talent tot een slaggemiddelde van .315 en ook zijn eerste homerun is een feit. Om volgend jaar echt tot de elite toe te treden is het zaak om aan zijn swing and miss ratio te werken. Met 35 strikeouts verzamelde Fernandes de meeste van de gehele hoofdklasse.

In Fastball 16 en 17 lees je onze hele countdown van de tien beste verrassingen van het afgelopen hoofdklasse-seizoen.  Neem nu een abonnement . Hierbij krijg je liefst 10 nummers voor slechts 3,29 per stuk. Ook kun je het nummer met de Top 5 los bestellen? Bestel het nummer los van de webshop van Magvilla.