Fastball Magazine

Grootste verrassingen uit de Hoofdklasse: #9

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003
Tweeënveertig wedstrijden lang is er in de Hoofdklasse Honkbal gewerkt naar de climax. Elk seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten en er zijn spelers die zich op verrassende wijze manifesteren tussen de gerenommeerde namen. Fastball Magazine blikt terug op het reguliere seizoen en heeft voor jullie de tien meest verrassende spelers van het seizoen 2015 geselecteerd. Vandaag nummer 9.

9. OF Jochem Koedijk Ondanks de grote concurrentie bij de ploeg van Wim Martinus, wist de 23-jarige Koedijk veel speeltijd op te eisen. Een blessure van de aangetrokken Jasper Keijzer legde de snelle outfielder geen windeieren. Hij kreeg zijn kans en greep deze met beide handen aan. Met een on-base percentage van .400 en zijn snelheid op de honken is hij een gevaar op de honken voor iedere werper. Met 21 walks, 17 rbi’s en een slaggemiddelde van .289 heeft Koedijk het verrassend goed gedaan. Het is sinds lange tijd dat eindelijk weer eens een product van eigen opleiding is doorgestroomd en dat is knap gedaan.

In Fastball 16 en 17 lees je onze hele countdown van de tien beste verrassingen van het afgelopen hoofdklasse-seizoen.  Neem nu een abonnement . Hierbij krijg je liefst 10 nummers voor slechts 3,29 per stuk. Ook kun je een los nummer bestellen? Bestel het nummer los van de webshop van Magvilla.