Fastball Magazine

Grootste verrassingen uit de Hoofdklasse: #8

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003
Tweeënveertig wedstrijden lang is er in de Hoofdklasse Honkbal gewerkt naar de climax. Elk seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten en er zijn spelers die zich op verrassende wijze manifesteren tussen de gerenommeerde namen. Fastball Magazine blikt terug op het reguliere seizoen en heeft voor jullie de tien meest verrassende spelers van het seizoen 2015 geselecteerd. Vandaag nummer 8.

8. RHP Pim Walsma De routinier van de bullpen heeft een fantastisch seizoen gedraaid. Slagmensen wisten slechts .167 te slaan op de achtentwintigjarige Amsterdammer. Met 26 optredens werd Walsma tevens het meest naar de heuvel gedirigeerd door zijn manager. Als je zijn statistieken vergelijkt met vorig jaar, heeft de rechtshandige reliever flinke stappen gemaakt en wist hij zijn era van 3.60 terug te brengen naar 1.30. En ook al zegt het verdiende punten gemiddelde niet alles, zijn statistieken liegen er niet om. Met deze cijfers klopt Walsma aan de deur voor een rentree bij het nationale team.

In Fastball 16 en 17 lees je onze hele countdown van de tien beste verrassingen van het afgelopen hoofdklasse-seizoen.  Neem nu een abonnement . Hierbij krijg je liefst 10 nummers voor slechts 3,29 per stuk. Ook kun je een los nummer bestellen? Bestel het nummer los van de webshop van Magvilla.