Fastball Magazine

Grootste verrassingen uit de Hoofdklasse: #7

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003
Tweeënveertig wedstrijden lang is er in de Hoofdklasse Honkbal gewerkt naar de climax. Elk seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten en er zijn spelers die zich op verrassende wijze manifesteren tussen de gerenommeerde namen. Fastball Magazine blikt terug op het reguliere seizoen en heeft voor jullie de tien meest verrassende spelers van het seizoen 2015 geselecteerd. Vandaag nummer 7.

8. Kenny van den Branden Op de zevende plaats zien we wederom een werper. Ditmaal een werper uit de gelederen van Curacao Neptunus. De zeventwintigjarige Antwerper is dit seizoen overgekomen van UVV. Een goede zet van het team van Evert-Jan ’t Hoen, want Van den Branden was dit seizoen niet te raken. In 71 1/3 inning gaf deze aas slechts 39 honkslagen op. Lees die laatste zin nog maar een keer terug, slechts 39 honkslagen. In Utrecht gooide Van den Branden ook niet onverdienstelijk (2.70 era), maar dit jaar wist hij met een era van 1.26 menig knuppel te misleiden. Ook in Europees verband wist hij zijn niveau te behalen en legde hij in de beslissende wedstrijd om de Europese Cup de aanval van Bologna volledig aan banden. Het is Interessant om te zien welke doelen Kenny van den Branden zichzelf nog kan stellen voor het volgende seizoen.

In Fastball 16 en 17 lees je onze hele countdown van de tien beste verrassingen van het afgelopen hoofdklasse-seizoen.  Neem nu een abonnement . Hierbij krijg je liefst 10 nummers voor slechts 3,29 per stuk. Ook kun je een los nummer bestellen? Bestel het nummer los van de webshop van Magvilla.