Fastball Magazine

Grootste verrassingen uit de Hoofdklasse: #4

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003
Tweeënveertig wedstrijden lang is er in de Hoofdklasse Honkbal gewerkt naar de climax. Elk seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten en er zijn spelers die zich op verrassende wijze manifesteren tussen de gerenommeerde namen. Fastball Magazine blikt terug op het reguliere seizoen en heeft voor jullie de tien meest verrassende spelers van het seizoen 2015 geselecteerd. Vandaag nummer 4.
4. Rien Vernooij Ex-international Vernooij maakte dit jaar zijn rentree in de hoofdklasse. Na een korte afwezigheid heeft hij zich gemeld met een luide knal. Niet alleen wist Vernooij met zijn knuppel de nodige schade aan te richten, ook het verdedigende gedeelte op het eerste honk vulde hij goed in. De voormalig derdehonkman heeft feilloos de transitie gemaakt naar de andere kant van het binnenveld en beging daar slechts vier veldfouten.
Aanvallend sloeg Vernooij 42 honkslagen, waarvan er 11 voor extra honken waren, daar- naast stal hij ook 8 honken in 9 pogingen. Manager ’t Hoen kan niets anders dan tevreden zijn met deze productie.
Weten wie er onze Top 3 heeft gehaald? Bestel dan het meest recente nummer. Neem nu een abonnement . Hierbij krijg je liefst 10 nummers voor slechts 3,29 per stuk. Ook kun je het nummer met de Top 3 los bestellen? Bestel het nummer los van de webshop van Magvilla.