Fastball Magazine

Grootste verrassingen uit de Hoofdklasse: #10

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003

Tweeënveertig wedstrijden lang is er in de Hoofdklasse Honkbal gewerkt naar de climax. Elk seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten en er zijn spelers die zich op verrassende wijze manifesteren tussen de gerenommeerde namen. Fastball Magazine blikt terug op het reguliere seizoen en heeft voor jullie de tien meest verrassende spelers van het seizoen 2015 geselecteerd. Vandaag nummer 10.

10. RHP Timo van Lingen (Pronto DSS) Deze zeventienjarige werper uit Vijfhuizen begon het seizoen in de rookies van DSS. Met zijn stormachtige ontwikkeling schoof Timo al snel door naar de hoofdmacht van Pronto DSS. Ondanks dat dit grote talent slechts 27 1/3 inning heeft gegooid in de hoofdklasse heeft hij wel zijn visitekaartje afgegeven. Al in het tweede weekend van de competitie maakte hij zijn debuut tegen Mampaey The Hawks. In 6 innings moest hij slechts 1 hit toestaan en daarmee verdiende hij zijn allereerste win.

In Fastball 16 en 17 lees je onze hele countdown van de tien beste verrassingen van het afgelopen hoofdklasse-seizoen.  Neem nu een abonnement . Hierbij krijg je liefst 10 nummers voor slechts 3,29 per stuk. Ook kun je een los nummer bestellen? Bestel het nummer los van de webshop van Magvilla.