Fastball Magazine

Fastball Magazine in handen van BOOM! EXPERIENCE

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003

Zojuist zijn de onderhandelingen afgerond tussen René Donkel, uitgever en directeur van het Zandvoortse Bureau van Vliet en André Steensma, mede-eigenaar van BOOM! EXPERIENCE. André was de laatste 3 jaar bladmanager en verantwoordelijk voor de kwaliteit en omzet van Nederlands enige, onafhankelijke honkbal en softbalmagazine.

Trotse nieuwe eigenaar Steensma: "drie jaar geleden had René het blad, website, Facebookpagina en Twitteraccount van Perry Hendrix overgenomen. Maar de binding met onze sport lag toch beduidend beter bij mij dan bij van Vliet."

Momenteel zijn wij druk aan gang voor het augustusnummer. Maar... Er zal voor de abonnees maandelijks helemaal niets gaan veranderen, alle communicatie gaat via de Fastball Facebook of via andre@fastballmagazine.nl.

Voor augustus staan de volgende onderwerpen op de planning: het voorwoord van Rob Jacobs, terugblik en prachtige foto's van: the London Games, Little League, het WPT en OKT, SPARTA als omniclub, het rugnummer en het verhaal, EK Honkbal in Duitsland en uiteraard de vaste rubrieken: voeding, honkbalplaatje en honkbalsong.

Nog geen abonnee? 
Op de stand van SSK/UVV tijdens het OKT vindt u ons nieuwste magazine of online: http://fastballmagazine.nl/abonnement.php

Laten we er SAMEN voor zorgen dat onze sport voor iedereen toegankelijk blijft! 

Fijne vakantie!!