Fastball Magazine

Curaçao Neptunus versterkt zich met vijftal

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003

Regerend landskampioen Curaçao Neptunus heeft zich voor het komende seizoen versterkt met een vijftal spelers. De club kondigde aan dat catcher Dashenko Ricardo naar Rotterdam overkomt van Corendon Kinheim. Met Ricardo bereikte dat team de Holland Series.

Naast Ricardo komt ook collega-international Bayron Cornelisse over van Vaessen Pioniers. Hiernaast zijn pitcher Steven van Groningen (HCAW), infielder Daniel Fernandes (Pioniers) en outfielder Steven Wharwood (Mampaey The Hawks) het komend seizoen in pinstripes te bewonderen.

Hiernaast werd in het Rotterdamse kamp bekend dat rechtshandige werper Loek van Mil in 2016 weer terugkeert naar profhonkbal. Afgelopen seizoen kwam hij al kort in actie voor het Triple-A team van de Minnesota. Toen werd ook bekend dat hij in februari volgend jaar zal terugkeren in Spring Training. Van Mil blijft wel verbonden aan Neptunus, zodat hij gerechtigd is deel te nemen aan de Play-Offs.

Meer weten over de transfermarkt? In de nieuwe Fastball staan alle wapenfeiten van de transfercaroussel nog eens handig opgesomd. Een abonnement op Fastball is tot en met zondag 29 november extra voordelig: maak gebruik van de Black Monday aanbieding en betaal slechts 9,95 voor een jaarabonnement! Kijk hier hoe dat in elkaar steekt.