Fastball Magazine

Battle of the Kingdom

2016-07-24-Hans van Leuven - Madrieco-003

Van 12 tot en met 21 juli 2019 wordt het World Port Tournament Baseball alweer voor de 17e keer gehouden.

Op 14 juli is niet alleen de officiële opening van het WPT, maar is het ook Curaçao dag. Natuurlijk passen we ook de artiesten daarop aan. De hele middag aanwezig, met optredens voor en na de wedstrijd, Rompe Cabeza

Rompe Cabeza werd in het zonnige land Curaçao opgericht…

De band bestond in eerste instantie uit 3 leden, een pianist/zanger, een leadzangeres en een bassist. Rompe Cabeza had toen al een heel gevarieerd repertoire: zowel salsa, bachata als merengue werd gespeeld.

Het duurde niet lang voordat de band alle weekeinden volgeboekt had.

Meteen daarna volgde een contract bij het Hardrock Café en PitStop Cafe in hartje Willemstad. De band begon daarna ook met optreden in discotheken. Ondanks het feit dat de band alleen door 3 leden bestond hebben ze heel vaak gespeeld met de grootste en meest bekende bands van Curaçao.

Rompe Cabeza is nu in Nederland gevestigd met vier leden die de wensen van het danspubliek goed verstaan en biedt een diversiteit aan super dansbare salsa, merengue, bachata, zouk en andere Curaçaose ritmes.

De muzikanten zijn afkomstig van het zonnige Curaçao, waar Caribische muziek niet uit het dagelijkse leven is weg te denken. Kortom voor en na the Battle of the Kingdom (Nederland – Curacao) op zondag 14 juli een top band op het WPT baseball festival.

Koop je kaarten via https://www.ticketmaster.nl/…/world-port-tournament-…/982736